Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Κρητικό γλέντι στη Θεσσαλονίκη-Σύλλογος Έρευνας & Διάδοσης της Κρητικής Παράδοσης «Ιδαία Γη»
Ο Σύλλογος Έρευνας & Διάδοσης της Κρητικής Παράδοσης «Ιδαία Γη» προσκαλεί φίλους
του Συλλόγου και της Κρήτης στον ετήσιο χορό του για το 2016, στη Θεσσαλονίκη.
Στη σχετική πρόσκληση αναφέρει: "Στις 31 του Γενάρη, στο Κέντρο Αρχόντισσα (Δερβένι) γλεντάμε σε πείσμα των καιρών, παραδοσιακά, με ένα μεγάλο Κυριακάτικο Μεσημεριανό Γλέντι (ώρα προσέλευσης 13:00). Η «Ιδαία Γη» ακολουθώντας τα πιστεύω της έχει καλεσμένο και φέτος στην παρέα μας έναν καλλιτέχνη με ύφος, ήθος, δεξιοτεχνία... τιμώντας την ευρύτερη περιοχή των Αστερουσίων.
Τα λόγια για τον Κώστα Κακουδάκη περιττά, θα το διαπιστώσετε και από κοντά. Οι συνεργάτες του που θα παρευρεθούν είναι οι Σαββάκης Ηλίας, Νηστικάκης Γιώργος & Αλμπαντάκης Δημήτρης".
*Ο Κρητικός Σύλλογος «ΙΔΑΙΑ ΓΗ» αποτελεί σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 2009 στην Θεσσαλονίκη. Με την ίδρυσή του, ως πρωταρχικοί στόχοι ορίστηκαν η διατήρηση και η προβολή της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης της Κρήτης. Συμπληρωματικά, στόχους αποτέλεσαν αφενός μεν η διάσωση, μελέτη, έρευνα, εκμάθηση και διάδοση των κρητικών παραδοσιακών χορών και τραγουδιών, αφετέρου δε η οργάνωση συνεδρίων, διαλέξεων και επιμορφωτικών προγραμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εθελοντική Αιμοδοσία- Ένωση Κρητών Βριλησσίων

Πρόσκληση για Εθελοντική Αιμοδοσία