Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

«Διαβάζω για τους Άλλους»,4η συνάντηση Εθελοντών στο Ηράκλειο

Με αφορμή τους 6 μήνες έντονης και ξεχωριστής δράσης στην πόλη μας το «Διαβάζω για τους Άλλους» καλεί νέους και παλιότερους εθελοντές να παρευρεθούν το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Πειραματικό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου (Πλαστήρα & Ρωμανού).
"Στόχος μας είναι να σας ενημερώσουμε για την πορεία του «Διαβάζω για τους Άλλους», να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και να ανταλλάξουμε ιδέες για τις επερχόμενες δράσεις του. Η 4η συνάντηση εθελοντών του «Διαβάζω για τους Άλλους» - που είναι πάντα υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου - έχει και εορταστικό χαρακτήρα καθώς σας προσκαλούμε στις 20.30 στον ίδιο χώρο, αμέσως μετά το τέλος της παρουσίασης, να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας και να καλωσορίσουμε με τον πιο αισιόδοξο τρόπο το 2016 με την ευχή η δράση του δικτύου μας στο Ηράκλειο να μεγαλώνει συνεχώς.
Έχοντας ωστόσο συμπληρώσει ήδη 6 μήνες ζωής στην πόλη του Ηρακλείου δεν θα μπορούσαμε να μην το γιορτάσουμε με όλους του εθελοντές του «Διαβάζω για τους Άλλους» απολαμβάνοντας μια συναυλία με τον τραγουδοποιό Γιώργο Παντερή και τους «Νότιους Άνεμους»." , σύμφωνα με την ανακοίνωση των εθελοντών.
Το πάρτι θα ξεκινήσει στις 21.00 με ελεύθερη είσοδο!
Σκοπός της συναυλίας να συγκεντρωθούν χρήματα για την οργάνωση του πρώτου στούντιο ηχογράφησης βιβλίων στην πόλη  ώστε να εμπλουτιστεί άμεσα η ακουστική βιβλιοθήκη τυφλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εθελοντική Αιμοδοσία- Ένωση Κρητών Βριλησσίων

Πρόσκληση για Εθελοντική Αιμοδοσία