Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Εκπαίδευση εξ' αποστάσεως για την Κνωσό και το Νέο Μουσείο Ηρακλείου

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΟΓΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ», εξειδικευμένο σε προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων στον τομέα του πολιτισμού προσφέρει με τη διαδικασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης το ταχύρρυθμο πρόγραμμα «Η Κνωσός και το νέο Μουσείο Ηρακλείου».

Το πρόγραμμα διάρκειας 10 ωρών υλοποιείται από αρχαιολόγους, αρχιτέκτονες και ιστορικούς με εξειδικευμένες γνώσεις για τη Μινωική Κρήτη και έχει ως στόχο την παροχή γνώσεων για έναν από τους σπουδαιότερους επισκέψιμους αρχαιολογικούς χώρους στην Ελλάδα και σημαντικότατο μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.
Το πρόγραμμα παρουσιάζει τις σημαντικότερες πτυχές του Μινωικού πολιτισμού μέσα από την περιήγηση στο δαιδαλώδες ανάκτορο της.
Aπευθύνεται σε ξεναγούς, σε εκπαιδευτικούς, σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του πολιτιστικού και συνεδριακού τουρισμού, σε τουριστικούς πράκτορες, σε ξενοδοχοϋπαλλήλους, σε ιστορικούς, αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τoν τοπικό πολιτισμό.
Στους συμμετέχοντες παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης και δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό.
Πληροφορίες : Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΟΓΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ» Κωνσταντά 129 & Βενιζέλου, 38333, Κνωσού και τις αίθουσες του νέου αρχαιολογικού μουσείου Ηρακλείου.
Ιστοσελίδα: http://www.akadimia-volos.gr/lessons
Email: info@akadimia-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εθελοντική Αιμοδοσία- Ένωση Κρητών Βριλησσίων

Πρόσκληση για Εθελοντική Αιμοδοσία