Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Συλλεκτική έκδοση: Κρητών ιστορίες επιτυχίαςΜία συλλεκτική έκδοση με ιστορίες Κρητών επιχειρηματιών που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν χάρη στο πείσμα και την εργατικότητά τους παρουσίασε η εταιρεία Κoufalis Media Corp. Πρόκειται για τη συλλογή "Success Stories Κρήτη" που έχει σαν στόχο να προωθηθούν φωτεινά πρότυπα και παραδείγματα ανθρώπων που κόντρα στην κρίση αντιστάθηκα και πέτυχαν. Επιχειρηματίες που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν χάρη στο πείσμα και την εργατικότητά τους.
Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου την περασμένη Τρίτη το απόγευμα, στα πλαίσια εκδήλωσης με χορηγό επικοινωνίας την "ΚΡΗΤΗ TV" και χορηγούς τη Minoan Lines και την Creta Farms.
Την έκδοση παρουσίασαν ο εκδότης κ. Σπύρος Κούφαλης και ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρης Μπουραντάς, ενώ προλόγισαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μανόλης Αλιφιεράκης, ο οικονομολόγος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της "Κρητών Άρτος Α.Ε." κ. Μανόλης Δαμιανάκης και η βοηθός γενικού διευθυντή Δικτύου Καταστημάτων Κρήτης και Δωδεκανήσων και Επιχειρηματικού Κέντρου Κρήτης και Δωδεκανησου Τράπεζας Πειραιώς, κ. Χρυσάνθη Παπαδοπούλου. Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι της επιχειρηματικής, πολιτικής και ακαδημαϊκής ζωής της πόλης.

Απάντηση στην κρίση
«Η δημιουργικότητα, η καινοτομία και η εξωστρέφεια όλων των παραγωγικών τομέων της Κρήτης, αν υπάρχει δεκαετές σχέδιο, μπορεί να αποτελεί κλειδί σε συνθήκες κρίσης για την τοπική οικονομία», δήλωσε ο σύμβουλος επιχειρήσεων Μανόλης Δαμιανάκης, με αφορμή την εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας, όπως τόνισε, παρουσιάστηκαν πάνω από τριάντα επιχειρήσεις της Κρήτης που πέτυχαν το δικό τους "success story" μέσα σε συνθήκες κρίσης. Παράλληλα, με βάση τα οικονομικά δεδομένα στην Ελλάδα, ο κ. Δαμιανάκης, περιέγραψε πως η χώρα έχει μετατραπεί σε απόλυτα ελεγχόμενη και εξαρτημένη οικονομία από τους δανειστές της.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εθελοντική Αιμοδοσία- Ένωση Κρητών Βριλησσίων

Πρόσκληση για Εθελοντική Αιμοδοσία