Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Κρήτη: Μεγάλη πεζοπορία την Κυριακή


Μια μεγάλη πεζοπορία όχι σε μήκος άλλα σε αριθμό συμμέτοχων θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015. Την συνδιοργανώνουν 4 ενεργοί σύλλογοι του νόμου μας που η λειτουργία τους στηρίζεται στον εθελοντισμό.
pez
Οι σύλλογοι είναι  ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηρακλείου,το κοινωνικό πρότζεκτ που ενθαρρύνει τους φοιτητές στην πεζοπορία, Προπατώ στην Κρήτη, ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωριου- ΑΘΛΗ.Σ.Υ. και ο οικοδεσπότης Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκοχωρίου.
Η διαδρομή ξεκινάει  από την Μικρή Επισκοπή δίπλα στο χωρίο Παρτηρα συνεχίζει προς τα εγκαταλειμμένα άλλα με τεράστια ιστορία χωριά Μηλιαριση και Βιτσιλια μετά κατευθύνεται στο δασός του Λευκοχωρίου και ακολουθώντας μια ρεματιά γεμάτη Λευκές καταλήγει στο Λευκοχώρι.
pez2
Η διαδρομή είναι εύκολη χωρίς ιδιαίτερη υψομετρική διάφορα και συνίσταται για μικρά παιδιά άλλα και για όσους σκέφτονται  να γνωρίζουν την απλή πεζοπορία.Η διάρκεια είναι 4 ώρες με πολλές στάσεις και ο βαθμός δυσκολίας 1 (δηλαδή ο μικρότερος) Η διαδρομή αυτή έγινε περυση  τον Νοέμβριο πρώτη φόρα από τον Ορειβατικό σύλλογο Ηράκλειου  με τη συμμέτοχη 164 ατόμων.
Δηλώσεις συμμέτοχης στον Φυσιολατρικό σύλλογο Ηρακλείου.
  • fysi@fysi.gr
  • 2810-224667
  • Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή, 19:00-22:00

  • Όσοι επιθυμούν να έρθουν με τα αυτοκίνητα τους στην αφετηρία, η έναρξη της πορείας είναι 8.30πμ απ την Μικρή Επισκοπή.Μέτα το τέλος της πορείας οι οδηγοί των αυτοκίνητων θα επιστρέψουν με λεωφορείο απ το Λευκοχωρι στην αφετηρία για την παραλαβή τους.
  • Η πορεία θα γίνει ανήμερα του Αγ.Νικολάου και θα περάσει από 3 εκκλησίες που εορτάζουν (Μικρή Επισκοπή,Μηλιαρισι,Λευκοχωρι)
  • πηγή

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Εμφανιζόμενη ανάρτηση

  Εθελοντική Αιμοδοσία- Ένωση Κρητών Βριλησσίων

  Πρόσκληση για Εθελοντική Αιμοδοσία