Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Στην Κρήτη 320 Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες.

Έφθασαν στην Κρήτη χθες οι 320 Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες. Βρίσκονται στο νησί μετά από πρωτοβουλία του Τουριστικού Οργανισμού ΤΕΖ TOUR Ελλάδος και θα μείνουν έως τις 3 Δεκεμβρίου.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποκτά ιδιαίτερη αξία μετά τις εξελίξεις με την κατάρριψη του ρώσικου αεροπλάνου και την ένταση στις σχέσεις Ρωσίας – Τουρκίας.
Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η διαφήμιση της Κρήτης ως μία περιοχή που δίνει τη δυνατότητα για τουρισμό πέρα από το δίπτυχο “ήλιος και θάλασσα”, στα πλαίσια των προσπαθειών για διεύρυνση της τουριστικής περιόδου.
Στο πλαίσιο της πενθήμερης επίσκεψης, και εξαιτίας της ειδικής στόχευσης που υπάρχει, πέρα από τις εκδηλώσεις, όπως η πριβέ συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που θα δοθεί προς τιμή τους η πλειοψηφία των δραστηριοτήτων θα είναι εκτός του ξενοδοχείου.
Όλα αυτά λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες όπως διαμορφώνονται, με τις δυσκολίες στη χορήγηση βίζας και την υποτίμηση του ρουβλιού
Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται σε ένα τέτοια εύρος επίσκεψη Ρώσων πρακτόρων στην Κρήτης
Σε σχετικές δηλώσεις του ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της TEZ TOUR HELLAS κ. Δημήτρης Χαριτίδης είχε πει:
« Το οργανωμένο αυτό ταξίδι των Διευθυντών των καλύτερων τουριστικών πρακτορείων της Ρωσίας διοργανώνεται μια φορά κάθε χρόνο και εφέτος θα είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Κρήτη. Πιστεύουμε ότι ενεργεία αυτή εν μέσω κρίσης θα ενδυναμώσει περισσότερο τα δεσμά μας με την Ρωσική τουριστική αγορά δίνοντας τα μέγιστα δυνατά οφέλη για την επικείμενη  τουριστική χρονιά 2016, χρονιά η οποία μεταξύ άλλων έχει ανακηρυχθεί σε «Έτος Ελλάδας» στην Ρωσία και «Έτος Ρωσίας» στην Ελλάδα.» Ενώ ευχαρίστησε για την βοήθεια την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου, τον Δήμο Χερσονήσου, τον Δήμο Οροπεδίου και την Eurobank.
Ο Τουριστικός Οργανισμός TEZ TOUR ιδρύθηκε το 1994 και κατέχει ηγετική θέση στον τουρισμό από τις χώρες της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. και την ανατολική Ευρώπη.
Σήμερα,  ο Τουριστικός Οργανισμός TEZ TOUR λειτουργεί σε 28 χώρες συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων τις Ρωσία, Ουκρανία, Λευκωσία, Λετονία, Εσθονία, Λιθουανία, Καζακστάν, Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, Τουρκία, Αίγυπτο, Ταϊλάνδη, Ισπανία, Ιταλία, Αυστρία, Ανδόρα, Κούβα, Δομινικανή Δημοκρατία, Σρι Λάνκα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μαλδίβες, Μεξικό, Βραζιλία, Κίνα, Κροατία, Κύπρο κ.α, εξυπηρετώντας περισσότερους από 2.000.000 τουρίστες κάθε χρόνο.
Ο Τουριστικός Οργανισμός TEZ TOUR λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2008 σε Κρήτη, Ρόδο, Πελοπόννησο και Κέρκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εθελοντική Αιμοδοσία- Ένωση Κρητών Βριλησσίων

Πρόσκληση για Εθελοντική Αιμοδοσία