Τρίτη 24 Μαΐου 2016

UNESCO ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΪΟΥ «Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»ΣΤΟ ΚΟΚΚΩΝΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣΟ Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης σας προσκαλεί στη μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ», που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο VERDE & MARE (Αύρας & Κανάρη) στο Κοκκώνι Κορινθίας την Τετάρτη 25 Μαΐου στις 8:00μ.μ.
Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην «Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού» και στις Κοινωνικές Δομές για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας.
  
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Τη λειτουργία των Δομών στηρίζουν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας», που χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους και το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:
ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2016 Ξενοδοχείο VERDE & MARE (Αύρας & Κανάρη στο Κοκκώνι Κορινθίας) ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 8:00 μ.μ.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:
• ΈΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ «Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ» ΧOΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ: ΝΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ: ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ - ΔΑΜΑΛΑ
• ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ: ΜΑΙΡΗ ΜΙΧΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εθελοντική Αιμοδοσία- Ένωση Κρητών Βριλησσίων

Πρόσκληση για Εθελοντική Αιμοδοσία