Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Ημερίδα με θέμα Θεμελιώδεις Αρχές για Προσωπική & Επαγγελματική Αποτελεσματικότητα στη ΦΕΚ Αττικής

Στα πλαίσια της πολιτισμικής δράσης, και της ενημέρωσης των μελών της η 
Φοιτητική Ένωση Κρητών Αττικής ΦΕΚΑ
- Foititiki Enosi Kriton Attikis FEKA σας προσκαλεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 18.30 στο χώρο του συλόγου μας (Παπαδιαματοπούλου 33 στα Ιλίσια), για μια ημερίδα με θέμα το <<Θεμελιώδεις Αρχές για Προσωπική και Επαγγελματική Αποτελεσματικότητα>>.
Ομίλητης ο καταλληλότερος του είδους κύριος Δημήτρης Μπουραντάς.
Για όσους δεν γνωρίζουν ο κύριος Δημήτρης Μπουραντάς είναι καθηγητής του Μάνατζμεντ, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό άρθρων για τα πιο έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει συγγράψει 10 βιβλία, εκ των οποίων έχουν γίνει best seller
Διαθέτει πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία έχοντας εργαστεί ως στέλεχος, σύμβουλος και εκπαιδευτής για Ελληνικούς και διεθνείς Οργανισμούς και για μεγάλο αριθμό ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων. Κάθε χρόνο δίνει περισσότερες από 60 διαλέξεις χωρίς αμοιβή σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.
Ο Δημήτρης Μπουραντάς εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ηγετικών στελεχών και ομάδων, στη διοίκηση των αλλαγών, στη διοίκηση της εταιρικής κουλτούρας και στη στρατηγική ευθυγράμμιση των επιχειρήσεων και οργανισμών.
Έχει βραβευθεί, επανειλημμένα, με τον «Τίτλο Υψηλής Διδακτικής Επίδοσης» από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μεγάλος αριθμός συνεντεύξεών του έχει φιλοξενηθεί στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο, καθώς και στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Νew York Times, Diezeit, Γερμανική Ραδιοφωνία, Φιλανδική τηλεόραση κ.α.)
Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 18.30.
Σας περιμένουμε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εθελοντική Αιμοδοσία- Ένωση Κρητών Βριλησσίων

Πρόσκληση για Εθελοντική Αιμοδοσία