Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΓΙΑ 5Η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ-Το “Santa Run” φέρνει τα Χριστούγεννα στα Χανιά

Ο αγαπημένος “άγιος” των Χανίων, ο… “Santa Run” ετοιμάζεται και φέτος, για 5η συνεχή χρονιά, να βάλει την κατακόκκινη στολή του και να προσφέρει την αγάπη του σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Το Σωματείο Santa Run, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, διοργανώνει το 5ο “Santa Run” στα Χανιά για την ενίσχυση των συλλόγων ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ “Η Μεγαλόχαρη” και “Ορίζοντας”, που ασχολούνται με παιδιά της πόλης μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.
Οπως αναφέρεται στο σχετικό Δ.Τ. πρόκειται για μια γιορτινή διοργάνωση, παρωδία του γνωστού “Santa Run” που διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις του κόσμου κάθε Δεκέμβρη. Μία πορεία περπατήματος μέσα στην πόλη των Χανίων, που οι συμμετέχοντες φορούν στολές Αγίου Βασίλη. Ολη η πόλη είναι παρούσα, από τα καταστήματα της διαδρομής που προσφέρουν κεράσματα στους συμμετέχοντες μέχρι τους χανιώτες dj που γεμίζουν με πολλή μουσική τους δρόμους της πόλης. Στο “Santa Run” είμαστε όλοι κερδισμένοι, γιατί προσφέρουμε στα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο σε ενηλίκους.
Ολα τα έσοδα της διοργάνωσης αποδίδονται στους τέσσερις ωφελούμενους συλλόγους. Από τις τέσσερις προηγούμενες διοργανώσεις έχουν δοθεί 151.304 € από το Σωματείο του “Santa Run”. Φέτος ο στόχος είναι να αυξηθεί σημαντικά το ποσό και να φτάσει τις 100.000€.
Ολοι μαζί μπορούμε φέτος να ξεπεράσουμε τις 7.000 συμμετοχές και να κάνουμε τα Χανιά πιο χαρούμενα, πιο ζωντανά, πιο ανθρώπινα και πιο γιορτινά από ποτέ.
Φέτος ο Αγιος Βασίλης θα έρθει στα Χανιά την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου!
Χώρος διεξαγωγής: 1ο Γυμνάσιο ΧανίωνΠλατεία Δημοτικής Αγοράς.
Πρόλαβε να κλείσεις τη στολή σου διαδικτυακά στο: www.santarunchania.com ή σε επιλεγμένα καταστήματα των σούπερ μάρκετ ΙΝΚΑ σε όλη την Κρήτη.
Κόστος συμμετοχής: 15 € (δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 20/12/2015).
Η κάθε συμμετοχή – δωρεά περιλαμβάνει: Στολή Άγιου Βασίλη, κεράσματα στη διαδρομή, δωρεάν είσοδο στο πάρτι, μία δωρεάν μπίρα στο πάρτι, δώρα και προσφορές χορηγών.
Την τσάντα συμμετοχής θα την παραλάβετε τη Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, από τις 9  έως τις 9μ.μ. από το κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού με την επίδειξη της αγοράς κουπονιού.
Αποκλειστικά για τους διαμένοντες εκτός της πόλης των Χανίων μπορείτε να παραλάβετε την τσάντα συμμετοχής και την ημέρα του “Santa Run” Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, από τις 9  έως τις 12μ. έξω από τον χώρο διεξαγωγής.
Σημ. Σε περίπτωση που δεν έχουν εξαντληθεί οι στολές θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής τη Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου από το κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού (σημείο διάθεσης της τσάντας συμμετοχής) με τιμή συμμετοχής 20 €.


πηγή:haniotika-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εθελοντική Αιμοδοσία- Ένωση Κρητών Βριλησσίων

Πρόσκληση για Εθελοντική Αιμοδοσία