Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Νέα έκθεση από τους παραγωγούς της Κρήτης στο κέντρο της Αθήνας

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα από 19 έως 27 Οκτωβρίου 2015
Ανοίγει τις πόρτες της η (Κρητική παράδοση και διατροφή)
στην αίθουσα του ΜΕΤΡΟ συντάγματος για 8 ημέρες από τις 19-27 Οκτωβρίου 2015, προσφέροντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αγοράσουν απευθείας από τους Κρήτες παραγωγούς γνήσια Κρητικά προϊόντα σε άριστη ποιότητα με χαμηλές τιμές .
Πρόκειται για την τελευταία  διοργάνωση της (Κρητικής παράδοσης και διατροφής) στο Metro του συντάγματος για το 2015 .
Σκοπός μας είναι η προβολή και προώθηση των Κρητικών προϊόντων απευθείας στους καταναλωτές, έτσι ώστε αυτά να γίνουν ευρύτερα γνωστά στον κάθε Έλληνα και να θυμίζουν σε όλους μας ότι πρέπει να προτιμάμε να αγοράζουμε και να στηρίζουμε τα Ελληνικά προϊόντα και κατ επέκταση για μας, τα Κρητικά και πλούσια σε συστατικά ΚΡΗΤΙΚΑ προϊόντα.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν όλα τα παραδοσιακά προϊόντα που παράγει η Κρητική γη και θα εκτίθενται στα περίπτερα των εκθετών-παραγωγών και να αγοράσουν προϊόντα όπως: ελαιόλαδο, τυροκομικά προϊόντα, παξιμάδια, κρασί, τσικουδιά, μέλι, γάλα, ζυμαρικά, σφακιανές πίτες, καλιτσούνια, ελιές κτλ.

Κατά τη διάρκεια των 8 ημερών, στην αίθουσα του Μετρό θα γίνονται διάφορες εκδηλώσεις και χορευτικά με την βοήθεια Κρητικών συλλόγων Αττικής.

Η διοργάνωση έχει την υποστήριξη από μέσα μαζικής ενημέρωσης (τηλεόραση, ραδιόφωνο, INTERNET, έντυπος τύπος κ.α.)

Μετρό
Το μετρό από μόνο του είναι το κεντρικότερο σημείο της πρωτεύουσας, με την διέλευση στον κόμβο της αίθουσας καθημερινά να αριθμοί χιλιάδες κόσμο.
Ταυτόχρονα με την προβολή από τα media και την σωστή παρουσίαση της διοργάνωσης ευελπιστούμε να φέρουμε ακόμα ποιο κοντά τα Κρητικά προϊόντα σε χιλιάδες επισκέπτες που θα επισκεφτούν την αίθουσα.

Το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 9.00 το πρωί συνεχόμενα, έως και τις 21.00 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εθελοντική Αιμοδοσία- Ένωση Κρητών Βριλησσίων

Πρόσκληση για Εθελοντική Αιμοδοσία