Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Μια συναυλία για τα παιδιά στο Ηράκλειο

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο, το Εθελοντικό Σωματείο "Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι", θα πραγματοποιήσει Συναυλία για τα παιδιά στο κινηματοθέατρο Αστόρια με τίτλο «Για Πάντα Παιδιά».

Σε αυτήν την προσπάθεια θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς οι παρακάτω καλλιτέχνες:
Ο Μιχάλης Φραγκιαδάκης, ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Δημήτρης Αποστολάκης (Χαϊνηδες), ο Αντώνης Μαρτσάκης και η Γεωργία Νταγάκη συμμετέχουν, σε μια συναυλία αλληλεγγύης για τα παιδιά!
Όπως ανακοίνωσε το Εθελοντικό Σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι., ήδη από χθες ξεκίνησε την προπώληση των εισιτηρίων. Μέχρι τις 24 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως 22:00, άνθρωποι του σωματείου θα βρίσκονται στο κιόσκι έξω από την Βικελαία στα Λιοντάρια. Η στήριξη του κόσμου είναι επιβεβλημένη καθώς έτσι θα επιτευχθεί και ο στόχος της εκδήλωσης , που είναι να ενισχυθούν οικογένειες με μικρά παιδιά (με θέρμανση-σόμπες , παιδικό πρωινό , σχολικά είδη και φάρμακα)
Τιμές για τα εισιτήρια : Προπώληση 7€ κανονικό, ανέργων, μαθητικό, φοιτητικό, πολυτεκνικό .
Ταμείο την ημέρα της εκδήλωσης : 7€ ανέργων, μαθητικό, φοιτητικό, πολυτεκνικό, 9 € κανονικό .
Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος του Ηρακλείου και μέσα από αυτήν τη ψυχαγωγική δράση, να υλοποιηθεί το πλάνο-πρόγραμμά της ομάδας.
Συγκεκριμένα, στόχος είναι να βοηθηθούν για 6 μήνες περισσότερες από 100 οικογένειες καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε θέρμανση, φάρμακα, σχολικά είδη και παιδικό πρωινό (αυτή η προσπάθεια γίνεται καθαρά για τα παιδιά), αξίας  περισσότερης των 12.000€.
"Θα ήταν μεγάλη χαρά για την ομάδα μας να στηρίξετε και εσείς αυτό το όνειρο", αναφέρει το εθελοντικό σωματείο.
Γιατί τα Παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα και δεν πρέπει να τους στερούμε την χαρά, να κάνουν όνειρα και να ζουν ξέγνοιαστα την παιδική τους ηλικία!
Ακόμα ένα όνειρο, να επιστρέψει σε όλα τα παιδιά το χαμόγελο!"
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6940156407 www.ataxtoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εθελοντική Αιμοδοσία- Ένωση Κρητών Βριλησσίων

Πρόσκληση για Εθελοντική Αιμοδοσία