Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Όλη η δισκογραφία του Ross Daly δωρεάν!!!

Ο ανήσυχος συνθέτης με το ιρλανδικό αίμα,
που έχει ριζώσει στη χώρα μας και έχει κάνει την Κρήτη σπίτι του, Ross Daly, προσφέρει πλέον όλη τη δισκογραφία του δωρεάν μέσω του site του.
«Έχω σιχαθεί, μετά από τόσα χρόνια, την όλη εμπορική πλευρά της δισκογραφίας αλλά εξακολουθώ να αγαπάω το αντικείμενο και να θέλω να το μοιραστώ με τους άλλους ανθρώπους», τονίζει ο σπουδαίος μουσικός, ο οποίος οργανώνει στο Χουδέτσι Ηρακλείου το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Μουσικών, αλλά και το Μουσικό Εργαστήρι «Λαβύρινθος».
Ολόκληρη η δήλωση που ανάρτησε στο facebook:
Όποιος θέλει μπορεί να κατεβάσει από το Eshop του site μου www.rossdaly.gr  ότι θέλει από όλη την δισκογραφία μου εντελώς δωρεάν (εκτός από την τελευταία μου έκδοση “The Other Side” που διατίθεται από το site CDBaby).
Πήρα την απόφαση αυτή γιατί θέλω να έχουν όλοι όσοι θέλουν άμεση πρόσβαση στη μουσική μου χωρίς καθόλου να μπαίνουν στη μέση τα οικονομικά. Έχω σιχαθεί, μετά από τόσα χρόνια, την όλη εμπορική πλευρά της δισκογραφίας αλλά εξακολουθώ να αγαπάω το αντικείμενο και να θέλω να το μοιραστώ με τους άλλους ανθρώπου.
Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσω να συνεχίζω να χαίρομαι την δισκογραφία και αυτό έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία για μένα από τα όποια χρήματα.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εθελοντική Αιμοδοσία- Ένωση Κρητών Βριλησσίων

Πρόσκληση για Εθελοντική Αιμοδοσία