Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΩΓΕΙΑΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ


Ο Σύλλογος Ανωγειανών της Αθήνας «Το Ιδαίον Άντρον
» σας προσκαλεί στην ετήσια χοροεσπερίδα του, που θα πραγματτοιηθεί το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016 (ώρα προσέλευσης 21:30 μ.μ.), στο δικό μας ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΟΝΑΚΙ (Πειραιώς και Ηρακλειδών αριθμ. 61, Γκάζι, τηλ: 210-3459818), των αδελφών Σταυρακάκη (Μερτζάνηδων).
Εχέγγυο για ένα ακόμα μοναδικό ανωγειανό γλέντι οι Γιώργης Φασουλάς (λύρα – τραγούδι) και Κώστας Καλλέργης (λαούτο – τραγούδι), πλαισιωμένοι από τον Κώστα Μαρκάκη (κιθάρα) και τον Αλέξη Κριτσωτάκη (κρουστά).
Στο πλαίσιο της φετινής χοροεσπερίδας, ο Σύλλογός μας θα τιμήσει τους ιδρυτές του πρώτου ανωγειανού χορευτικού συγκροτήματος, Γιάννη και Δημήτρη Σταυρακάκη (Μερτζάνηδες), Δημήτρη Μαυρόκωστα και Μηνά Πασπαράκη, που με το ταλέντο και το μεράκι τους στο χορό ανέβασαν ακόμα ψηλότερα την ανωγειανή μουσικοχορευτική παράδοση και αποτέλεσαν παράδειγμα για όλους τους νεότερους Ανωγειανούς – και όχι μόνο.
Εκτός από τους τιμώμενους χοροδιδασκάλους, που θα χορέψουν για όλους όσους παρευρευθούν εκείνη τη βραδιά στο ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΟΝΑΚΙ, θα είναι παρόντες και θα χορέψουν προς τιμήν τους, οι πρωτοχορευτές του παραδοσιακού συγκροτήματος Μαυρόκωστα, Θανάσης Μαυρόκωστας, Δημήτρης Σαμαρίτης, Μανώλης Μαρής και Λευτέρης Χαιρέτης, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η παράδοση, που οι τιμώμενοι εκείνης της βραδιάς ξεκίνησαν, όχι μόνο συνεχίζεται επάξια, αλλά εμπλουτίζεται και επαυξάνει, με σεβασμό και αφοσίωση από τους συνεχιστές της.
Το παρόν θα δώσει και η νεοσύστατη χορευτική ομάδα του Συλλόγου Ανωγειανών της Αθήνας, υπό την επιμέλεια του χοροδιδάσκαλου Κώστα Μέμου.
Σας προσκαλούμε και φέτος να γιορτάσουμε μαζί την έλευση της νέας χρονιάς, σε μια βραδιά που φιλοδοξεί για ακόμη μία φορά να αποδείξει πως η ανωγειανή φιλοξενία και το μερακλίκι, δεν έχουν αποκτήσει τυχαία την φήμη, που τ’ ακολουθεί!

Για πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 6932 120494, 6972 906273, 6977 464742 και 6972 519997.

Σας περιμένουμε όλους!

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Ανωγειανών της Αθήνας «Το Ιδαίον Άντρον»

                Η πρόεδρος                                                            Ο Γεν. Γραμματέας
Ζαχαρένια Νικηστρ. Ανδρεαδάκη                                     Νικόλαος Κ. Καράντζης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εθελοντική Αιμοδοσία- Ένωση Κρητών Βριλησσίων

Πρόσκληση για Εθελοντική Αιμοδοσία