Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικο κολύμπι στην Ιεράπετρα στο πρώτο SANTA SWIM

Παραμονή Χριστουγέννων η Ιεράπετρα κολυμπάει με Χριστουγεννιάτικη διάθεση, ή τουλάχιστον αυτό φιλοδοξούν να πετύχουν οι άνθρωποι του Ναυτικού Ομίλου Ιεράπετρας
που διοργανώνουν το πρώτο SANTA SWIM στην πόλη. Θα διοργανωθεί αγώνας στις 10 το πρωί και ο πιο ευρηματικός κολυμβητής θα ανταμοιφθεί με ένα ζευγάρι γυαλιά κολύμβησης!
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
«Την Πέμπτη 24/12, παραμονή Χριστουγέννων και ώρα 10 το πρωί, κολυμπάμε φορώντας τα γιορτινά μάς από το waikiki έως την παραλία του δελφινιού. Το πρώτο SANTA SWIM είναι γεγονός και ελπίζουμε να γίνει θεσμός. Οι κολυμβητές που θέλουν να συμμετάσχουν, καλούνται να κολυμπήσουν φορώντας κάτι σχετικό με τα Χριστούγεννα πάνω τους χωρίς όμως να επηρεάζεται η πλευστική τους ικανότητα. Ο πιο ευρηματικός κολυμβητής κερδίζει ένα ζευγάρι γυαλάκια κολύμβησης Kayene της Aquasphere!
Μετά την άφιξη στην παραλία του δελφινιού θα γίνει το παιχνίδι των ναυαγοσωστικών σημαιών τροποποιημένο στο πνεύμα των ημερών. Επειτα θα επιστρέψουν οι κολυμβητές στο waikiki όπου και θα προσφερθούν ζεστά ροφήματα. Καθ’όλη την διάρκεια της κολύμβησης θα υπάρχει συνοδεία ναυαγοσώστη πάνω σε κανό εξοπλισμένο με πλήρες φαρμακείο. Η χρήση χειμερινής στολής κολύμβησης για αυτούς που δεν κολυμπάνε συχνά τον χειμώνα είναι επιβεβλημένη!
Ραντεβού λοιπόν στις 24/12 στις 10 π.μ στο waikiki για το 1ο Santa Swim!!!! Ho ho ho…….!!!!!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εθελοντική Αιμοδοσία- Ένωση Κρητών Βριλησσίων

Πρόσκληση για Εθελοντική Αιμοδοσία